Human Capital Services.

I Human Capital Services tilbyder vi en bred palet af ydelser inden for Human Resource Management. Vi samarbejder med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere. Nederst på denne side kan du møde et udsnit af vores team, der sidder klar til at hjælpe dig. 

Human Capital Services.

Services hero image
Search & selection af kompetente ledere og specialister 

Vi skaber kontakt til de kvalificerede økonomer, jurister og HR-specialister, du har brug for i udviklingen af din virksomhed. Når din virksomhed har en ledig stilling inden for økonomi, legal, HR eller Finance IT, sikrer vi kort fortalt den rette kandidat til jobbet gennem målrettet rekruttering. 

Udover at hjælpe dig med rekruttering af kvalificerede specialister kan vi også hjælpe dig med at finde de helt rette ledere til din virksomhed. Vi ved, at en lederrekruttering aldrig er nogen simpel sag, og vi forstår de særlige krav, der er til lederne, og hvor afgørende netop lederne er for din virksomheds værdiskabelse. Derfor har vi også et ganske særligt fokus på executive search. 

Kontakt os Basico arrow

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Ledelse og organisation

Human capital-aktiviteter skal designes, implementeres og vurderes på baggrund af, i hvilken grad de hjælper organisationen til at opnå sine visioner og udfylde sin mission; altså en strategisk indfaldsvinkel. Som et aktiv i organisationen er mennesket vigtigt, fordi det skaber kulturen, udgør evnen til at præstere og samtidig udgør en stor omkostning. 

Basico tilbyder strategisk human resource management-rådgivning og skræddersyede løsninger, der optimerer og udvikler din organisation til at præstere bedst muligt ift. virksomhedens mål. Vi hjælper dig med at afdække din virksomheds behov og stiller ressourcer og kompetencer til rådighed, der kan gøre en forskel for din forretning. I Basico Human Capital Services er vores vigtigste mission, at du og din virksomhed lykkes. 

Interims- og outsourcing-løsninger 

Er der opstået et midlertidigt behov i en af supportfunktionerne, eller mangler I en ekstern til at varetage dele af opgaverne? I Human Capital Services tilbyder vi både fuldtids- og deltidsressourcer til interim- og outsourcing-opgaver inden for HR, Legal og Finance. Vi sikrer ganske enkelt, at de rette kompetencer er til rådighed for din virksomhed ved at tilbyde kompetente og handlekraftige kandidater, der kan træde til med kort varsel. 

Vi garanterer, at vores konsulenter tager ejerskab for jeres udfordringer og går til opgaven med begejstring og indlevelse. Vi indgår direkte i den daglige drift og ser os selv som en del af holdet i din virksomhed. Ved at være fysisk til stede lærer vi din organisation at kende i dybden. 

Mød Human Capital Services.
Lykke Pedersen
Lykke Pedersen
Director

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen
Director

Kontakt Recruitment Director Gitte Hjortskov Larsen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Gitte har en baggrund som revisor og mere end 20 års erfaring fra det private erhvervsliv. Siden 2006 har Gitte specialiseret sig i rekruttering af ledere og specialister inden for Finance, Accounting samt Tax & Legal.

Helene Rasmussen
Helene Rasmussen
Manager

Kontakt Recruitment Manager Helene Rasmussen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Helene har ca. 15 års erfaring med rekruttering, executive search og headhunting og er certificeret i flere test- og assessment-værktøjer. Helene beskæftiger sig med rekruttering og headhunting af ledere og specialister og har igennem de senere år særligt haft fokus på Finance, Legal, FM, HR og Finance IT.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.