Facility Manage-
ment Consulting.

Facility Management Consulting hjælper din virksomhed med kvalitetsforøgelser og besparelser ved at optimere facility management-området.

Facility Manage-
ment Consulting.

Services hero image
Der ligger et kæmpe potentiale i at optimere FM-området 

Facility management er ofte omkostningstungt med vidtforgrenede områder som ejendomsdrift, vedligehold, sikkerhed, energioptimering, rengøring, intern service, reception, kantine osvMen … vidste du, at din virksomhed typisk kan opnå en besparelse på op til 30% ved at optimere jeres facility management-område? Og det er vel at mærke samtidig med, at kvaliteten øges. 

Hvordan det rigtige facility management-setup ser ud, er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Nogle gange er det mest optimalt at outsource. Andre gange er den bedste løsning at insource opgaver fra leverandører – eller at fastholde og procesoptimere opgaverne i eget regi.

Kontakt os Basico arrow

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov.

Intelligent optimering 

Fundamentet for succesfuld styring og udvikling af facility management er overblik, dokumentation og konstruktiv dialog. Når vi går ind og arbejder med optimering af din virksomheds facility management, laver vi en grundig analyse, der skaber overblik over hele FM-området, herunder omkostningerne, organisationen/processerne og serviceaftalerne, for at finde mulige procesoptimeringer og besparelser. 

Udgangspunktet for procesoptimeringerne er konstruktiv dialog med såvel dine medarbejdere som dine leverandører – de er begge vigtige for at finde nøglen til et optimalt facility management-setup for din virksomhed. Når vi hjælper dig med FM-optimering, er vi med dig hele vejen, og vi arbejder hands-on. 

Basico quote
Basico quote
Spend cuben har givet os et overblik over, hvad vi egentlig bruger af ressourcer Basico quote
- Jan Lindegaard, Compliance & Facility Director hos Fitness World
portrait image
Case
Tjeklisten
til alle
faser
i dit
flytteprojekt!
Et flytteprojekt er altid en stor mundfuld. En ting er at flytte fysisk, men hvad med al planlægningen, papirarbejdet og kommunikationen om processen?
Vil du vide mere?
-vi ved hvad vi taler om
Lisbeth Bau-Madsen
Vi er klar til at hjælpe.
Lisbeth Bau-Madsen, Senior Partner
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.