Faglig
ekspertise.

Kernen i Basico er vores konsulenters mange års erfaring fra erhvervslivet i Danmark og udlandet. Vi har specialiseret os inden for seks områder, der alle understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed.

Basico services

Human Capital Services

I Human Capital Services samarbejder vi med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere. Vi kan skræddersy løsninger inden for alle områder af Human Capital – særligt i forhold til rådgivning, rekruttering og udvikling.

Basico service image
Basico service image

Facility Management Services

Nøglen til succesfuld styring og udvikling af facility management er overblik, dokumentation og konstruktiv dialog. Vi hjælper din virksomhed med grundig planlægning og valg af de rigtige ressourcer, så I kommer helt i mål med den efterfølgende gevinstrealisering og implementering.

Legal Services

Det kræver god virksomhedsledelse, sikker risikostyring samt overholdelse af regler og love at styre virksomheden i den rigtige retning. Du får hjælp til at udvikle og optimere samspillet mellem forretning og jura i din virksomhed. Vores konsulenters solide kommercielle erfaring og høje faglighed som rådgivere og jurister sikrer, at de kan træde direkte ind og skabe værdi sammen med det øvrige team i din virksomhed.

Basico service image
Basico service image

CFO Services

Som CFO er det dit ansvar, at Finance bidrager til forretningens udvikling. Samtidig skal du, dine medarbejdere samt processer og produkter i Finance udvikles. Uanset om du er afklaret med, hvor din udfordring ligger, eller du har brug for at få den konkretiseret, giver vi dig faglig og professionel sparring.

GRC Services

Det kræver god virksomhedsledelse, sikker risikostyring samt overholdelse af regler og love at styre virksomheden i den rigtige retning. Vi tager dette ansvar alvorligt, og vi hjælper din virksomhed med at forbedre GRC-processen på en systematisk måde, der giver maksimal værdi.

Basico service image
Basico service image

Finance IT Services

Gennem en sammenkobling af Finance og IT får du optimeret økonomifunktionens mange forskellige IT-systemer. Vores konsulenter kan give dig den rådgivning og assistance, du har brug for, hvis du vil øge værdien af krydsfeltet mellem økonomifunktionen og IT-funktionen.

Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.