Faglig
ekspertise.

Kernen i Basico er vores konsulenters mange års erfaring fra erhvervslivet i Danmark og udlandet. Vi har specialiseret os inden for seks områder, der alle understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed.

Basico services

Human Capital Services

I Human Capital Services samarbejder vi med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere. Vi kan skræddersy løsninger inden for alle områder af Human Capital – særligt i forhold til rådgivning, rekruttering og udvikling.

Basico service image
Basico service image

Facility Management Consulting

Nøglen til succesfuld styring og udvikling af facility management er overblik, dokumentation og konstruktiv dialog. Vi hjælper din virksomhed med grundig planlægning og valg af de rigtige ressourcer, så I kommer helt i mål med den efterfølgende gevinstrealisering og implementering.

Legal Services

Det kræver god virksomhedsledelse, sikker risikostyring samt overholdelse af regler og love at styre virksomheden i den rigtige retning. Du får hjælp til at udvikle og optimere samspillet mellem forretning og jura i din virksomhed. Vores konsulenters solide kommercielle erfaring og høje faglighed som rådgivere og jurister sikrer, at de kan træde direkte ind og skabe værdi sammen med det øvrige team i din virksomhed.

Basico service image
Basico service image

CFO Services

Basico er CFO’ens trusted advisor – og supplier. Vi understøtter både drift og udviklingen af Finance samt rollen som forretningens Business Partner inden for økonomistyring, controlling og regnskab.

Finance IT Services

Gennem en sammenkobling af Finance og IT får du optimeret økonomifunktionens mange forskellige IT-systemer. Vores konsulenter kan give dig den rådgivning og assistance, du har brug for, hvis du vil øge værdien af krydsfeltet mellem økonomifunktionen og IT-funktionen.

Basico service image
Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.