Nyhedsmail Basico

Basico Nyhedsmail

Tilmeld dig Basico Nyhedsmail og få abonnement på online-udgaven af vores faglige magasin CFO Content med det samme. Derefter vil du også modtage de nye numre helt gratis 3 – 4 gange om året.

CASES:

DIGITALISERING AF FINANCE I FUJITSU

Der findes nu teknologi, som kan medvirke til at effektivisere en lang række processer; både i og uden for økonomifunktionen. Læs her hvordan Fujitsu med stor succes har taget den nye teknologi til sig og sat strøm til en række arbejdsgange.

CASES:

Værdiskabende optimering af facility management-funktionen

KMDs målsætningen var at realisere en besparelse på 15% hurtigst muligt. Læs med her og få indblik i, hvad KMDs motivationen for at nytænke og udvikle deres facility management-funktion var samt hvordan de kom i mål.

CASES:

Sådan fik Neas Energy mere værdi af deres ERP-investering

Et High Spot ERP Review gjorde energikoncernen Neas Energy (Neas) i stand til at vælge den rette løsning, da de overvejede at opgradere deres ERP-system. Løsningen viste sig at være både langt bedre og billigere end ventet.

CASES:

Sweco bygger in-house legal

Intern juridisk funktion med konstant fokus på de juridiske, værdiskabende processer har styrket Sweco Danmark på de indre linjer.

I det indledende samarbejde med Basico Legal blev det tydeligt, at der lå en potentiel værdiskabelse i at udvikle og synliggøre den juridiske indsats til at understøtte forretningen.