Nyhedsmail Basico

Basico Content

Magasinet der hjælper dig til forandring og udvikling i supportfunktionerne

Tilmeld dig Basico Nyhedsmail og få abonnement på online-udgaven af vores faglige magasin "Content" med det samme.

I Basico hjælper vi til forandring og udvikling. Vi vil gerne udfordre, hvordan supportfunktionerne udvikler sig til at blive Business Partner fremfor blot at være en leverandør til forretningen. Det er det, vi kalder ”Beyond Business Support”.  

Det finder du inspiration til i vores helt nye content, hvor vi præsenterer dig for en række artikler, som blandt andet indeholder cases fra Netcompany, Conferize og Landbrug & Fødevarer. Derudover finder du artikler om emner som softwarerobotter, persondataforordningen og rullende finansielle forecasts.

Du får det lige her:

CASES:

DIGITALISERING AF FINANCE I FUJITSU

Der findes nu teknologi, som kan medvirke til at effektivisere en lang række processer; både i og uden for økonomifunktionen. Læs her hvordan Fujitsu med stor succes har taget den nye teknologi til sig og sat strøm til en række arbejdsgange.

CASES:

Værdiskabende optimering af facility management-funktionen

KMDs målsætningen var at realisere en besparelse på 15% hurtigst muligt. Læs med her og få indblik i, hvad KMDs motivationen for at nytænke og udvikle deres facility management-funktion var samt hvordan de kom i mål.

CASES:

Sådan fik Neas Energy mere værdi af deres ERP-investering

Et High Spot ERP Review gjorde energikoncernen Neas Energy (Neas) i stand til at vælge den rette løsning, da de overvejede at opgradere deres ERP-system. Løsningen viste sig at være både langt bedre og billigere end ventet.

CASES:

Sweco bygger in-house legal

Intern juridisk funktion med konstant fokus på de juridiske, værdiskabende processer har styrket Sweco Danmark på de indre linjer.

I det indledende samarbejde med Basico Legal blev det tydeligt, at der lå en potentiel værdiskabelse i at udvikle og synliggøre den juridiske indsats til at understøtte forretningen.

Vil du med på Robotics-bølgen og drive digitaliseringen af supportfunktionerne i din virksomhed?

Tilmeld dig vores Robotics-mailserie. Her får du 4 konkrete eksempler på, hvorfor robotter er fremtiden, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv og understøtte dig i dit arbejde.

Tilmeld dig her