Legal Services - Associate Consultants

Legal Services - Associate Consultants

Med inspiration fra USA og England har Basico udvidet forretningen med Legal Services, som er en nyskabelse på markedet for juridiske ydelser. Basico Legal Services har på tværs af brancher haft stor succes siden etableringen i 2014, og vi søger derfor flere erfarne juridiske samarbejdspartnere, som tænder på at gøre en forskel i et traditionsbåret marked. I tæt samspil med virksomheden vurderer vi kundens behov og tilfører de stærke juridiske ressourcer, som virksomheden har behov for. Vi leverer interimsløsninger, projektassistance og rådgivning i mødefeltet mellem jura og forretning.

Vi løser opgaver inden for alle de discipliner, der normalt hører hjemme i en intern juridisk funktion. Hovedopgaverne ligger inden for kontraktforhold, regeloverholdelse, håndtering af juridiske risici og optimering af interne juridiske arbejdsgange. Branchekendskab og specialistviden indgår i flere af vores opgaver, f.eks. persondataforordningen, M&A, kontraktret, personalejura, fast ejendom, konfliktforebyggelse, forsikring m.v.

Din profil

Du har truffet et aktivt valg om at arbejde som selvstændig konsulent. Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. kombineret med solide erhvervsjuridiske kompetencer og et evt. tilknyttet speciale. Du har flere års erfaring, gerne både fra advokatvirksomhed og en større virksomhed/organisation. Du har derfor en solid forretningsforståelse og indsigt i, hvordan jura skal serveres i forhold til forretningen for at skabe værdi. Du har et højt drive og en evne til at motivere og skabe gnist i samarbejdet med andre.

Rollen som Associate Consultant

Vi kan tilbyde en mulighed for at blive tilknyttet Basico som Associate Consultant, hvor du indgår som selvstændig konsulent og har en samarbejdsaftale med os. Der er således ikke tale om en fastansættelse, men derimod en fleksibel mulighed for løbende at blive tilknyttet projekter inden for Legal Services. Som Associate Consultant bliver du en del af en konsulentvirksomhed, som har en førende ekspertise inden for økonomi- og juraområdet.

Du får mulighed for at udvikle dig selv i et yderst professionelt arbejdsmiljø med fordybelse i faglige og udfordrende projekter. Du kommer tæt på kunderne og indgår i deres interne organisation enten på fuld tid eller på deltid i den aftalte periode. Du fokuserer på at få juraen til at passe optimalt ind i forretningen og dermed skaber du værdi sammen med det øvrige hold.

Tine Maud Belfiore

Ønsker du at vide mere?

Så ring til Tine Maud Belfiore eller Signe Marie Jørgensen på tlf: 702 703 71

- Eller søg stillingen med det samme via nedenstående link.

Søg stilling

Om Basico

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Vil du med på Robotics-bølgen og drive digitaliseringen af supportfunktionerne i din virksomhed?

Tilmeld dig vores Robotics-mailserie. Her får du 4 konkrete eksempler på, hvorfor robotter er fremtiden, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv og understøtte dig i dit arbejde.

Tilmeld dig her