GRC Services - Konsulenter

GRC Services - Konsulenter


Vi har travlt og søger engagerede konsulenter til Governance, Risk & Compliance Services.

Basico har i mere end ti år haft succes som rådgiver og leverandør af interimsløsninger og konsulentbistand inden for CFO Services. Basico introducerede i 2014 Governance, Risk & Compliance Services som nyt, særskilt forretningsområde.

Som konsulent hos Basico får du en varieret hverdag, og vil være med i opbygningen af GRC Services. Du kommer til at løse opgaver inden for GRC Services i kortere eller længere tid hos forskellige kunder. Der er stor variation i typen af interimsopgaver samt i typen af kundeprojekter, og din vigtigste rolle vil være at sikre vores kunder løsninger med høj faglighed og engagement. Du vil være med til at drive risk management projekter samt compliance projekter for vores kunder helt fra planlægningsfasen over analyse til implementering af rette tiltag.

Din profil

Du har operationel erfaring fra compliance og/eller fra risk management området i større, internationale virksomheder, og du har erfaring med projektledelse og processer, og har måske været involveret i gennemførelse af forandringer og diverse risk eller compliance projekter.

Du har truffet et valg om at blive konsulent, eller du har allerede konsulenterfaring og ønsker en anden, udviklende base at arbejde ud fra. Det er et plus, hvis du før har arbejdet som konsulent og/eller jurist eller revisor i en compliance funktion eller i en juridisk funktion.

Du er kunde- og serviceminded, forretningsorienteret, nysgerrig, forandringsparat og glad for faglige udfordringer. Du kan genkende dig selv i vores værdier: Faglighed, Ansvarlighed og Engagement.

Du har formentlig en cand.merc.aud., eller en lignende økonomisk uddannelse, eller en juridisk uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.merc.jur. eller cand.jur.

Du tilbydes

Du bliver en del af en konsulentvirksomhed, som har en førende ekspertise inden for økonomiområdet. Du får mulighed for at udvikle dig selv og dine omgivelser i et professionelt og fagligt højt arbejdsmiljø samt mulighed for fordybelse i faglige projekter. Dagligdagen er varieret og med mulighed for at arbejde i og med nogle af landets førende virksomheder og koncerner.

Vi kan tilbyde en mulighed for at blive tilknyttet som enten fast konsulent eller associate. Som Associate Consultant indgår du som selvstændig konsulent og har en samarbejdsaftale med os. 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via linket. 

Tine Maud Belfiore

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe på 702 703 71, hvis du ønsker yderligere information.

Spørg efter Staffing & Recruitment Manager Tine Maud Belfiore.

Vi ser frem til at høre fra dig..

- Eller søg stillingen med det samme via nedenstående link.

Søg stilling

Om Basico

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.