Ledige stillinger i Basico

"Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever fagligt kompetente konsulenter, der tager ansvar og viser engagement."

Ledige stillinger i Basico

Herunder finder du en liste over ledige stillinger. Du er også meget velkommen til at ringe direkte til Staffing & Recruitment på tlf. 702 703 71 for mere information, eller lægge dit CV i vores Emnebank.

Udviklingsorienteret HR-konsulent

Motiveres du af at arbejde hands-on med forretningsorienteret medarbejderudvikling og på den måde gøre en forskel for forretningen? Så er du måske vores nye HR-konsulent.

GRC Services - Consultant

Som GRC-konsulent hos Basico får du en varieret hverdag, og du kommer til at løse opgaver inden for GRC Services i kortere eller længere tid hos forskellige kunder.

Sales Supporter – Professional Services

Er du en serviceminded relationsopbygger, som får et kick af at arbejde med Customer Relationship Management (CRM) og gøre en forskel for forretningen?

Controller til konsulenthus i stærk vækst

Er du god til at se sammenhængen mellem tallene og forretningen? Og sætter du en ære i at levere korrekte tal? Så er du måske vores nye controller?

CFO Services - Senior Consultants

Drømmer du om en karriere i en professionel konsulentvirksomhed, hvor du kombinerer spændende opgaver med høj faglighed?

Legal Services - Consultant

Er du verdensmester i kontraktsret? Har du en konsulent gemt i maven?

Legal Services - Associate Consultants

Vi søger erfarne juridiske samarbejdspartnere, som tænder på at gøre en forskel.

På udkig efter nyt job?

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder?
Du velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

MØD VORES KONSULENTER

Emil, Konsulent i Basico


Som konsulent får man mulighed for at udvikle og forløse de mange gode løsninger, som ellers ville forblive uforløst. Når man arbejder som konsulent er det en gave at kunne indgå i tæt samarbejde med kunden, om det at afdække, udtænke og implementere lige præcis den løsning, der kan bringe deres virksomhed videre.

Basico er et ambitiøst konsulenthus, der tør engagere sig i kundernes opgaver og netop engagementet, er det jeg vægter højest i min karriere. 

Lige fra første indledende samtale og til en dagligdag i Basico mærker man, at der findes et Basico DNA. Hvis jeg skal beskrive Basicos DNA med ét ord, vil jeg vælge “Oprigtighed”, for i Basico gør man tingene ordenligt, også selvom det kan kræve ekstra ressourcer i nogle tilfælde.

Når man er konsulent hos Basico, indgår man i teams, der skræddersyes til kundernes opgaver. Man har derfor en unik mulighed for at kunne levere det, kunderne drømmer om – og nogle gange lidt mere..

Lars, Konsulent i Basico.

Jeg sætter stor pris på løbende at have nye og varierende opgaver og udfordringer hos forskellige virksomheder. 

Jeg har i min tid hos Basico arbejdet bredt med mange forskellige udfordringer i finansfunktionen. Primært projektorienteret med fokus på forandringer i økonomifunktionen – f.eks. ændrede processer, systemer, værktøjer, oprydningsopgaver mv. Har haft forskellige roller/ansvar på projekterne, der ofte har været i et samspil mellem Finance, IT og forretning. Opgaverne har ofte være længerevarende og jeg har derfor fået nogle rigtig gode relationer til kunderne.

Hos Basico er der en god rød tråd og kvalitet i de aktiviteter, der laves. Basico er en professionel virksomhed med respekt for det enkelte individ og plads/rum til at få familieliv og arbejde til at hænge sammen.

De største fordele ved at arbejde hos Basico er fleksibiliteten og de frie rammer. når der præsteres og leveres. Her er der en fornuftig sammenhæng mellem udfordringer, ansvar og aflønning.

DET BEDSTE TIDSPUNKT AT AUTOMATISERE FINANCE
VAR FOR TRE ÅR SIDEN. DET NÆSTBEDSTE ER NU.Basico rådgiver om økonomi og jura. Fra automatisering til rekruttering.

Vil du med på Robotics-bølgen og drive digitaliseringen af supportfunktionerne i din virksomhed?

Tilmeld dig vores Robotics-mailserie. Her får du 4 konkrete eksempler på, hvorfor robotter er fremtiden, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv og understøtte dig i dit arbejde.

Tilmeld dig her